top of page

1. Responsable del tractament

PRODUCCIONS DIGITALS I MEDIA SL, titular de la pàgina web www.teachmedia.cat (en endavant, la companyia).
Domicili social: Rambla dels Moncada 28. 08500, Vic - Barcelona.
Telèfon: +34 93 625 68 77
Correu electrònic: info@teachmedia.cat

 

2. Protecció de dades personals

 

La Companyia t’informa que, a través de la nostra pàgina web, tant nosaltres com altres empreses seleccionades obtenim dades personals com, per exemple, dades de navegació o dades que ens proporcioneu quan et registris al nostre portal. A continuació et donem informació sobre les dades que tractem, amb quines finalitats ho fem i quines tecnologies fem servir.

 

3. Galetes i tecnologies semblants

Si navegues per les nostres pàgines, nosaltres i altres companyies seleccionades podrem instal·lar galetes o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l’objectiu de mostrar-te publicitat i contingut personalitzats a partir de perfils elaborats a partir de les teves preferències, mesurar-ne els resultats, fer estudis d’audiència i millorar els nostres productes. Si ho autoritzes, també podem compartir les teves dades de navegació i el teu perfil publicitari amb tercers, i algun dels nostres socis podrà fer geolocalització precisa o identificar el teu dispositiu per la seva empremta digital.

Perquè puguis gestionar la privacitat i controlar qui utilitza les teves dades de navegació i amb quines finalitats ho fa, inclòs l’ús de les galetes, utilitzem l’estàndard Transparency & Consent Framework (Marc de Transparència i Consentiment), promogut per l’IAB (Interactive Advertising Bureau) a Europa.

Finalment, i atès que el nostre portal web utilitza diversos serveis de Google, et recomanem que en consulteu les polítiques de privacitat a https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=es.

4. Exercici de drets de protecció de dades

Per a les dades de registre d’usuari: pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició al tractament o portabilitat de les dades si envies un missatge de correu electrònic a info@teachmedia.cat

 

Així mateix, si consideres que no atenem adequadament els teus drets, et recordem que tens dret a sol·licitar la tutela de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

 

A continuació et detallem els tractaments que duem a terme, les finalitats, les dades personals que fem servir i la base legal que els legitima.

 

5. Tractament de les dades de navegació

Entenem per dades de navegació les que podem recollir a partir de l’ús que fas de la nostra pàgina web sense la necessitat que t’hagis identificat prèviament de qualsevol manera. Aquestes dades inclouen l’adreça IP des de la qual t’has connectat; galetes o altres dispositius d’identificació; identificadors publicitaris activats al dispositiu en cas que n’hagis autoritzat l’ús; característiques del dispositiu com la marca, el model, la mida de la pantalla, el sistema operatiu i la versió; detalls del navegador que fas servir; el tipus de xarxa a què estàs connectat; l’operador de telefonia que t’ofereix la connexió; identificadors del dispositiu; informació de geolocalització precisa (latitud i longitud) si n’has autoritzat, i, finalment, la identificació dels diferents continguts que visites, generalment l’URL.

 

Entenem per dades de publicitat aquelles dades sobre anuncis mostrats i la interacció que hi estableixen els nostres usuaris, com, per exemple, si s’ha fet clic sobre un anunci, el temps que ha estat visible en pantalla o la notícia en què s’ha mostrat l’anunci.

Mentre navegues pel nostre portal, tractem les teves dades de navegació i de publicitat amb les finalitats següents, si ens ho autoritzes o si no t’hi oposes.

 

5.1. Mesurar el rendiment del contingut editorial i de la publicitat

Mesurem l’eficàcia dels continguts seleccionats; això inclou processar dades sobre els continguts presentats, quan i on han estat oferts, amb quina freqüència o per quant de temps han estat presentats, i si has fet alguna interacció amb el contingut suggerit.

També mesurem l’eficàcia dels anuncis; això inclou processar dades sobre els anuncis presentats, on, quan i amb quina freqüència han estat presentats i si has fet alguna interacció amb un anunci.

Les dades emmagatzemades es conservaran mentre no ens en sol·licitis la cancel·lació o arribin a l’expiració, termini que no superarà els 12 mesos.

Si vols oposar-te al fet que tractem les teves dades per a la selecció i entrega d’anuncis bàsics i personalitzats, podràs indicar-ho en qualsevol moment a info@teachmedia.cat. Si t’oposes a la selecció i entrega d’anuncis bàsics i personalitzats, continuaràs rebent publicitat, però no serà adaptada a la teva navegació ni a les teves preferències.

Les dades emmagatzemades es conservaran mentre no ens en sol·licitis la cancel·lació o arribin a l’expiració, termini que no superarà els 12 mesos.

 

A partir de les teves dades de navegació quan visites les nostres pàgines i dels perfils d’usuari en què estiguis inclòs, seleccionem i t’oferim continguts que considerem del teu interès. Aquests continguts poden ser editorials, notícies que considerem del teu interès o simplement una personalització d’elements de navegació o serveis oferts amb la finalitat d’adaptar les nostres pàgines a les teves preferències de navegació.

Et pots oposar al fet que tractem les teves dades per a la selecció i presentació de continguts personalitzats en qualsevol moment comunicant-ho a través de l'adreça electrònica info@teachmedia.cat.

Per oferir-te vídeos al nostre portal utilitzem serveis de plataformes de vídeo de tercers, en particular YouTube. Quan reprodueixes un vídeo, YouTube fa servir informació sobre les teves preferències per oferir-te vídeos relacionats. A més, t’informem que YouTube pot fer altres tractaments de les teves dades personals amb altres finalitats. Trobaràs més informació sobre les polítiques de privacitat de YouTube a https://myaccount.google.com/intro/privacy.

 

bottom of page